Onmiddellijke bevrediging van onvervulde seksuele, materiële of spirituele verlangens

Of je nu een onvervuld seksueel, materieel of spiritueel verlangen hebt: als je je onvervulde verlangen naar je hart brengt en het daar omzet in liefde en licht, kun je het de wereld in schijnen, wat bevrediging geeft op een heel nieuwe laag van vervulling.

Dit is een lange en beloftevolle zin. Wat betekent het eigenlijk en hoe werkt het?

Voorheen heb ik het over loslaten gehad met behulp van de Sedona methode. Wat ik hier beschrijf is een andere manier van loslaten. Het is niet een heel bekende methode of techniek. Het is een manier die ik mezelf heb geleerd met de niet aflatende support en inspiratie van mijn mentor en vriendin Marina Beijk-Brussen, eigenaar van Indigo, Praktijk voor Gnostische Heling in Zeist.

Het hart heeft het vermogen om te transformeren, te helen, te bekrachtigen, te geven en te ontvangen en wat eigenlijk niet?

Onvervulde verlangens naar je hart brengen met de intentie ze om te zetten in liefde en licht geeft ruimte aan het laten oplossen van dat soort gevoelens. Maar ze lossen niet alleen op: je kunt zelfs iets positiefs doen met de energie waaruit ze bestaan: je kunt het de wereld insturen naar een persoon, ding of plek waar je veel van houdt, of naar de wereld in zijn algemeen.

Hoe werkt dit?

Sta jezelf toe om te ontspannen en voor een moment rustig stil te zitten. Als je dit voor het eerst doet: zorg ervoor dat je privacy hebt en voor de komende vijf tot tien minuten niet gestoord wordt. Laat je schouders los en adem liefdevol en diep in en uit.

Denk aan dat ene verlangen dat je zo graag in vervulling zou zien gaan. Geef jezelf de ruimte om zoveel van dit verlangen te hebben als er in je aanwezig is. Voel gewoon hoe graag je wilt dat het vervuld wordt. Voel dan of je verlangen ook ergens in je lichaam voelbaar is. Leg je rechterhand op die plek. Laat je verlangen en je hand verbinding maken met elkaar.

Leg nu je linkerhand op je hart. Voel de verbinding tussen je linkerhand en je hart. Geef jezelf nu de ruimte om je verlangen naar je hart te brengen door je voor te stellen dat je het verlangen liefdevol vastpakt en zacht en voorzichtig in je hart stopt, terwijl je je rechterhand beweegt van de plek waar je die eerst had gelegd naar waar je hart zit. Nu liggen beide handen over je hart.

Vraag aan je hart: ‘Zet alsjeblieft dit verlangen om in liefde en licht door mijn eigen liefde en licht erdoorheen te laten schijnen.’ Als het nodig of fijn is vraag je het nogmaals: ‘Zet alsjeblieft dit verlangen om in liefde en licht door mijn eigen liefde en licht erdoorheen te laten schijnen.’

Zodra het gevoel van verlangen is getransformeerd in liefde en licht, kijk dan eens of je jezelf er helemaal mee kunt opvullen. En kijk eens of je deze liefde en dit licht kunt laten uitstromen naar de wereld, naar een persoon, een ding of een plek, door je handen te openen. En terwijl je je handen opent, open je je hart. Visualiseer dat je jouw liefde en licht de wereld in stuurt. Zie hoe ver je het kunt laten schijnen. Open je handen nog verder. Open je armen. Open je hart nog verder. Hoe ver kun je reiken? Waarheen kun je het sturen? Of het ver is of dichtbij maakt niets uit. Wat uitmaakt is dat je het laat schijnen uit je hart.

Dit schijnen uit je hart is het loslaten, de bevrijding. Het delen met de wereld is je vervulling.

Je hebt jezelf nu bevrijd van de obsessieve gedachte en overtuiging dat je niet tevreden en gelukkig kunt zijn tenzij je verlangen wordt vervuld. Je zult ontdekken dat je in staat bent om je goed, tevreden, gelukkig, vervuld, bevredigd en volledig te voelen op dit ene moment, meteen, hier en nu, of je verlangen nu gematerialiseerd is of niet. Dit geeft een enorme opluchting. Je bent vrij. Nu. Hier. Je zult nog steeds naar verschillende dingen en gevoelens verlangen maar je geluk hangt niet langer van de manifestatie ervan af. En dit zal de kans op vervulling uiteindelijk doen toenemen! Want een vervuld hart en een blij mens laten meer goede dingen gebeuren dan een bitter hart en een ontevreden mens.

Veel plezier bij het spelen hiermee.

Op je geluk!

Miriam Aziz

Advertisements
%d bloggers like this: